© 2022 — Padron Luxury Living by Potrell

by potrell

Opmerkelijke architectuur en hoogwaardige afwerkingsgraad

Luxury Living

Padron Luxury Living realiseert indrukwekkende renovatie- en nieuwbouwprojecten van uiteenlopende aard. Aan de hand van een opmerkelijke architectuur en hoogwaardige afwerkingsgraad willen we een bijzondere meerwaarde creëren bij elk project.

Padron werkt samen met beproefde partners, interieurdesigners en architecten die zich uitleven in elke uitdaging en detail. Als projectontwikkelaar en als totaalaannemer streven we naar de ultieme perfectie.

Exclusieve totaalrenovaties en villabouw

Als totaalaannemer (ver)bouwt Padron jouw exclusieve woning. We zorgen voor harmonie in het concept, waarin functie en design elkaar volgen. Bij Padron geniet je van een totaalaanpak. We zorgen voor één aanspreekpunt en volledige coördinatie van ontwerp tot oplevering. We bewaken het vooropgestelde budget en zorgen voor een optimale planning. Discreet en transparant. Maar Padron doet meer dan renoveren of bouwen: Padron is een unieke ervaring. Het is de realisatie van een grenzeloze droom. De expressie van een levenshouding.

Jaren ervaring

We zorgen voor een uitmuntende uitvoering en een uniek design. We willen de verwachtingen van klanten overtreffen. Als onderdeel van de groep Potrell, renovatie- en nieuwbouwspecialist, garandeert Padron eveneens kwaliteit en service. Met een sterk engagement voor deze principes vormen onze verscheidene merken een inspiratiebron voor elkaar en voor hun klanten. 

website potrell

Heeft u interesse in een van onze projecten?
Heeft u vastgoed dat te ontwikkelen is?
Gelooft u in een boeiende samenwerking?

Contact

Sasstraat 5, 8870 Izegem België - T +32 51 437 507